What people say

Vadim & Maria

Multumim frumos Andrian pentru toate aceste poze minunate... Multumim pentru ca ai redat prin intermediul fotografiilor emotiile si sentimentele acumulate pe parcursul anilor ♥ Mult succes in tot ceea ce faci !!!

Stas & Tatiana

 

Multumim din suflet pentru munca depusa! Sintem foarte fericiti ca ai fost alaturi de noi si ai prins toate clipele frumoase pe care le-am trait!
Iti uram bafta si doar realizari in continuare!??

Lilian & Olga

 

Multumim lui Andrian pentru poze pline de amintiri frumoase!!!!Am apelat nu o data si la sigur vom fi bucurosi din nou sa ne intilnim cu acest fotograf profesionist!!!Mult succes in continuare si creatii frumoase!!!

Mihai & Virgilia

 

Andrian,fotografiile sunt superbe! Esti un adevarat profesionist pentru ca munca ta este o pasiune pentru tine… cand un om pune suflet in ceea ce face totul iese perfect.

Aurel & Silvia

 

Multumim mult pentru fotografii sunt foarte frumoase si asa parca reale, redau intru totul emotiile si sentimentele traite in acele zile.

 

Bravo, ti-a reusit sa faci niste miri fericiti!!!

Ion & Valentina

Nu prea imi ajung cuvinte sa scriu cit de multumita sunt de pozele noastre in care retraim amintiri si emotii, cele mai importante clipe : nunta, sarcina , primult copilas, botezul lui, ziua de nastere si va urma si a 2 sarcina si iar poze , muulte poze cu amintiri de neiutat. sper ca a fost usor cu mine la pozat :D iti multumum ca esti alaturi de noi ! iti dorim mult succes si inspiratie la maxim !!
 

Ilie & Dana

Legendele spun ca fotografiile fura sufletul oamenilor, dar tu Andrian, dai suflet fotografiilor. De fiecare data privesc pozele de parca le vad pentru prima oara, sunt MAGICE!

Nicu & Silvia

 

Esti cu adevarat profesionist!!!! Multumim pt pozele excelente !!!! Succese mari!!!!